Over Tim

Ik ben interieurontwerper en stylist en gebruik mijn originele, creatieve methode van denken om verrassende ontwerpen te maken voor particuliere en zakelijke klanten. Mijn bouwkundige kennis neem ik mee in de ontwerpen en ik gebruik graag andere materialen en kleuren dan de standaard en denk daarmee buiten de geijkte kaders. Trends neem ik mee in een ontwerp, al richt ik me voornamelijk op een tijdloos interieur en duurzaamheid.

Daarnaast gaat mijn interesse uit naar renoveren & restaureren, materiaalgebruik, vormgeving en meubelontwerp.

Reviews

0 +
Tevreden Klanten
“Tim, our exceptional interior designer, surpassed all our expectations with his unmatched creativity and analytical approach.”
Interieur- en lichtplan keuken, hal en woonkamer, vrijstaande woonvilla Almere

Tim, our exceptional interior designer, surpassed all our expectations with his unmatched creativity and analytical approach. From the outset, he expertly managed our expectations, but what truly amazed us was his ability to over-deliver. His suggestions were not only smart but also showcased his extensive knowledge of design principles. Tim's passion and well-mannered demeanor made the entire experience enjoyable and plausible. He went above and beyond by not only creating remarkable designs but also assisting us in shopping for items, securing the best deals and saving us a significant amount of money. His dedication to educating us about designing a house was impressive, allowing us to make informed decisions and feel connected to the process. In conclusion, Tim is a highly talented interior designer who brings creativity, analytical thinking, passion, and education to his work. We are incredibly grateful for the stunning transformation he achieved in our home. We highly recommend Tim to anyone seeking an outstanding interior designer who not only delivers exceptional results but also provides an enjoyable and educational client experience. Thank you, Tim, for turning our vision into a reality!
Juni 2023
“Tim heeft geweldig geholpen met onze verbouwing”
Ontwerp voor uitbreiding woonverdieping met keuken, woonvilla Amstelveen

We hebben onze begane grond volledig verbouwd inclusief uitgebreid middels twee aanbouwen. Tim heeft daarbij geweldig geholpen. Qua ontwerp in de beginfase en tijdens de verbouwing was Tim altijd bereid om mee te denken wanneer we even wilden sparren. Over bijvoorbeeld de juiste kleurstelling of zelfs het ontwerp van een nieuw kozijn.
Tess
November 2021
“Proactief en open"
Verbouwingsadvies woonverdieping, bovenverdieping en dakterras, bovenwoning Amsterdam

Ik zat vast in mijn ideeën voor mijn dakopbouw en zocht iemand die me kon helpen. Tim (207 InteriorDesign) is van vele markten thuis en heeft veel technische kennis. Kennis die belangrijk was om voor mijn dakuitbouw de goede keuzes te maken. Wat ik ook heel prettig vond is dat er werd gefocust op een logische indeling met veel nuttig gebruik van ruimte, en niet op zoveel mogelijk vierkante meters erbij sprokkelen om een hogere marktwaarde te krijgen (iets wat ik veel om me heen zie gebeuren). Ook voor advies over kleine andere zaken (zoals waar radiatoren dan op te hangen en wat te doen met vergunningen) kreeg ik goede tips mee.
Thijs
April 2021
“Snel en flexibel"
interieur woonkamer en keuken, woonhuis Utrecht

Heel fijn samengewerkt met Tim. Hij had een duidelijke structuur en luisterde goed naar mijn wensen. In het huis zelf kwam hij met goede en vooral creatieve ideeën. Ook snel daarna volgden de tekeningen en ik kan nu niet wachten om de verbouwing te starten
Robert
Februari 2021
“Erg fijne samenwerking!”
interieur woonkamer en keuken, woonhuis Almere

We hebben een erg fijne samenwerking gehad met Tim. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit zo veel mogelijk toegepast in het ontwerp. Erg fijn ook dat hij zijn mening goed geeft over wat wel en niet kan en eventueel met alternatieven komt. Eindresultaat is erg mooi geworden!
Marcella
Decemeber 2020
“Erg tevreden met het resultaat en begeleiding!”
interieur en verbouwing winkel, Amsterdam

Wij hebben met drie verschillende partijen contact gehad. Tim was de enige die belde en een afspraak plande voor kennismaking. Wij hebben zijn advies heel goed kunnen gebruiken. Hij heeft rekening gehouden met ons budget en wensen en deze vertaald in een ontwerp. Wij hadden niet verwacht dat dit zo goed zou resulteren. Wij zijn zeer tevreden over Tim en zullen hem zeker aanraden. Via deze weg willen hem nogmaals bedanken!
Ayse
December 2020
“We zijn weer van ons huis gaan houden!”
interieur woonkamer met keuken, Amersfoort

Tim is bij ons langs geweest om onze wensen te bespreken. Dat voelde gelijk goed aan. Hij luisterde goed en dacht mee. We besloten met hem verder te gaan. Nadat we onze wensen en budget voor de inrichting hadden doorgeven, heeft hij zijn idee aan ons voorgelegd. Van daaruit zijn we samen met hem gaan brainstormen. Het is fijn dat hij bouwkundig onderlegd is en ook verstand heeft van interieurstyling, waardoor echt alle opties voorbij komen. We kregen advies over de verbouwing, de gevel, kleuren, materialen en verlichting en de indeling van de woonkamer met meubels en accessoires. Na de gezamenlijke sessie heeft Tim alle ideeën nog eens voor ons uitgewerkt in één concreet plan voor verbouwing.
Mattijs
Juni 2020
“Ik heb een goed idee gekregen over hoe ik verder moet.”
interieuradvies, appartement Zeist

Goede service. Snelle reactie. Luistert goed naar je wensen.
Sheila
Februari 2020
“Brainstormen over inrichting nieuwbouwappartement”
interieuradvies, nieuwbouw appartement IJburg

We hebben prettig samengewerkt met Tim voor de inrichting van ons nieuwbouwappartement. Tim kwam met leuke, originele tips en ideeën en kon ons goed adviseren over de kleuren van vloer en muren in relatie tot de lichtval in ons huis. Wat we erg leuk vonden was de optie om samen brainstormsessies te houden en zo samen tot een plan te komen. Verder was Tim erg betrokken en bereikbaar (zelfs toen we in een keukenzaak stonden). Tim is zelfs ook op locatie gekomen tijdens de bouw van het appartement, iets wat we erg waardeerden.
Emily
Oktober 2019
“Top service”
interieuradvies en styling, nieuwbouwappartement Almere

In een zeer kort tijdbestek heeft Tim mij alsnog kunnen helpen met het ontwerpen en uittekenen van mijn nieuwbouwappartement, inclusief de bijbehorende meubels en woonaccessoires.
Emiel
Mei 2019
“Inspirerende belevenis!”
Interieuradvies en styling, eengezinswoning Houten

Wij hebben het genoegen gehad om Tim mee te laten denken over de verbouwing en inrichting van onze nieuwe eengezinswoning. Tim is zeer prettig in de omgang en staat altijd klaar met advies, heeft oog voor detail en heeft vele inspirerende ideeën en aandachtspunten geopperd. Daarmee is Tim een grote hulp voor ons geweest bij de besluitvorming. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een mooie plattegrond met de inrichting van onze woning en een lichtplan, dat we konden uitvoeren. Daarbij hebben we vele tips gehad over meubilair, sanitair en waar dit kon worden aangeschaft. Een mooie ervaring!
Maarten
Mei 2019
“Passend en professioneel advies!”
Interieuradvies en styling, eengezinswoning Hilversum

Tim is een professional die ons goed op maat advies heeft gegeven over de kleuren en indeling van de begane grond in ons nieuw te verbouwen huis. Aanrader!
Fleur
Maart 2019
“Veel bereikt in maar een paar uur”
Interieuradvies en styling, nieuwbouwappartement Amsterdam

Wat je al niet kan bereiken als iemand echt naar je luistert, met je meedenkt en professioneel weet te vertalen naar een ontwerp.
Titia
Oktober 2018
“Zijn luisterend oor brengt verfrissende ontwerpen”
Interieuradvies en styling, appartement IJsselstein

Ik miste sfeer, had zelf wel wat ideetjes maar kwam er maar niet uit. Tim nam alle tijd om naar mijn wensen te luisteren en kwam met vernieuwende ontwerpen die ikzelf nooit had kunnen bedenken. De samenwerking met Tim was prettig, hij dringt niets op en houdt in zijn ontwerp goed rekening met het budget.
Marjan
Juli 2018
“Out-of-the-box denker en servicegericht”
Interieuradvies en styling, eengezinswoning Utrecht

Tim heeft ons geholpen om out-of-the-box te denken en gewoon te durven. Zijn ideeën geven ruimte voor eigen invloeden en betrokkenheid. Hij voelt precies aan wat wel en niet bij je past. Wij konden altijd bij hem terecht, ook voor kleine stylingvragen of kleuradvies. We zijn erg tevreden met hetgeen Tim heeft geleverd en wij zullen hem zeker in de toekomst weer om advies vragen.
Marjan
Juli 2018